FUTBOL SALA
Esports 04/02/2015

El Marfil Santa Coloma, a 40 minuts d'una fita única en 40 anys

El conjunt colomenc pot classificar-se aquest vespre (21h) per la final de la Copa del Rei si corrobora l'avantatge de l'anada

Ferran Mitjà
Jhow, del Marfil Santa Coloma, controla la pilota davant De Bail

BarcelonaEl Marfil Santa Coloma és a un pas d'acariciar una gesta única en els seus 40 anys d'història. Aquest dimecres al vespre (21h) té la possibilitat d'accedir per primera vegada a la final de la Copa del Rei. Si bé és cert que es tracta d'una competició amb pocs anys a les espatlles, el Marfil només ha estat capaç de classificar-se per una final de títol nacional. Va ser la temporada 98-99, quant l'equip colomenc va disputar la final del 'play-off' pel títol del lliga –perduda contra Caja Segovia.

Els de Xavi Passarius afronten el partit de tornada de l'eliminatòria de les semifinals conscients de la dificultat que alberga la pista del seu rival, ElPozo Murcia, però amb la serenitat i l'esperança que els ha propiciat el resultat d'anada a Santa Coloma. Un clar 6-3 va aconseguir infligir el Marfil als murcians, que de totes maneres confien amb l'ambient efervescent que es viu al seu pavelló, copat fins la bandera per la 'Marea Roja'. Tot i l'avantatge, doncs, els de Passarius no ho tindran senzill per evitar que ElPozo sigui per quarta vegada consecutiva a la final.

El tècnic català creu que "mantenir la concentració durant els primers minuts serà la clau". A part, destaca la importància de no fer cas al partit d'anada: "No podem especular, seria un greu error, hem de competir i intentar repetir el que vam fer a Santa Coloma".

Per altra banda, l'entrenador d'ElPozo, Duda, afirma: "Hem de ser constants durant els 40 minuts de partit i no tenir davallades. Hem de controlar el partit i tapar el seu punt fort, l'atac."

El conjunt murcià pateix la baixa dels dos porters del primer equip, Rafa i Fabio, però recupera Miguelin. El Marfil Santa Coloma, en canvi, repetirà la convocatòria del partit d'anada i, a més a més, comptarà amb la presència d'Adolfo, tot i que serà dubte fins l'últim instant.