FUTBOL SALA
Esports 31/01/2015

Victòria còmoda del Barça, que es manté líder en futbol sala (6-2)

Els homes de Marc Carmona han dut el pes del partit contra el Magna i mantenen un punt d'avantatge respecte de l'Inter Movistar

El Barça de futbol sala ha derrotat el Magna Navarra / LNFS

BarcelonaEl Barça ha fet bons els pronòstics i ha derrotat el Magna Navarra al Palau Blaugrana (6-2). Un triomf que permet als de Marc Carmona seguir líders de la Lliga de futbol sala (LNFS) en una jornada en què l'Inter Movistar també ha aconseguit els tres punts.

Els blaugranes han deixat encarrilat l'enfrontament a la primera meitat. Wilde ha obert el marcador (9') i Ferraro ha ampliat distàncies al quart d'hora. Els navarresos, que lluiten per entrar al 'play-off', han pogut retallar distàncies gràcies a Ibarra (17') però Lin ha tornat a eixamplar el marcador un minut després (3-1).

A la represa, s'ha mantingut la dinàmica tot i la tàctica de porter-jugador dels visitants, que han utilitzat als darrers minuts. Gabriel (26') i Ari (31') han sentenciat el partit, Carlitos ha fet el segon per al Magna (36') i Ari ha tancat el marcador al darrer minut.