Asobal
Esports 19/01/2011

El BM Granollers treu 5.000 calendaris solidaris per solucionar la seva delicada situació econòmica

El BM Granollers d'hanbol es troba immers en una delicada situació econòmica, que no es correspon amb una temporada excel·lent a la Lliga Asobal

Redacció
1 min

GranollersEl BM Granollers d'hanbol es troba immers en una delicada situació econòmica. El primer equip està fent fins al moment una temporada excel·lent a la Lliga Asobal, on ocupa la tercera posició a l’acabament de la primera volta, però aquest èxit no va unit a un bon moment financer.

Des del club no es volen escatimar esforços i, buscant la complicitat de socis, esportistes, comerços, empreses, organitzacions socials, culturals, mitjans de comunicació i qualsevol persona que desitgi participar i col·laborar, han ideat la confecció d’un calendari solidari amb les fotos de tots els equips i les activitats que porten a terme. “El que pretenem amb aquest calendari és aconseguir ingressos extraordinaris per al nostre club que ajudin a pal·liar el mal moment econòmic que estem travessant”, diu el club en una nota.

Aquesta acció començarà aquest proper dissabte amb la instal·lació d’una carpa en un lloc cèntric de la ciutat i en un horari de màxima afluència comercial, on diferents jugadors del primer equip participaran activament en l’esperat i necessari èxit d’aquesta iniciativa solidària.

El calendari tindrà un preu solidari de 20 euros i juntament amb ell s’entregaran invitacions dobles per assistir a diferents partits que el primer equip disputi al Palau d’Esports. “Esperem assolir la venda solidària de 5.000 exemplars”, diu el club.

stats