Lliga ASOBAL
Esports 05/07/2011

El Granollers comença a saldar el deute pendent amb els seus jugadors

El club ha pagat les mensualitats denunciades i ara només li queda per abonar la corresponent al mes de juny, a més d'altres variables com primes o drets d'imatge

Martí Molina
2 min
Salva Puig celebra una acció amb el públic durant un partit entre el Fraikin Granollers  i el Cuatro Rayas BM Valladolid.

BarcelonaEl Club BM Granollers ha començat a saldar el deute amb els seus jugadors. En concret, “les quantitats que tenien pendents i que havien estat denunciades a la comissió paritària AJBM-ASOBAL el passat mes de juny”, tal i com ha informat el club a través d'un comunicat enviat als mitjans de comunicació. D'aquesta manera, l'equip del Vallès Oriental, tan sols li queda per abonar la mensualitat del juny, a més d'alguns variables com primes o drets d'imatge.

El Granollers ha fet aquests pagaments el dilluns, el dia abans que expirés el termini que li havia marcat la comissió paritària, i li ha servit per evitar qualsevol sanció. Els diners abonats corresponen a quatre mensualitats i mitja.

El que va ser capità de l'equip la temporada passada, Álvaro Ferrer, ha confirmat al diari ARA que l'equip ja els ha abonat aquestes quantitats “que havien estat denunciades”, i que tan sols queda per pagar la corresponent al mes de juny “que normalment es cobra a la quinzena del mes següent”. Ferrer ha dit que “els jugadors confiem en cobrar els propers dies aquesta mensualitat pendent”.

D'altar banda, el central i actual jugador del Reale Ademar, ha aclarit que el club encara ha de pagar a alguns jugadors altres clàusules del contracte, com poden ser primes o diners corresponents als drets d'imatge. Alguns d'aquests pagaments tenen una demora de fins a 13 mesos. Però pel jugador es mostra optimista perquè confia en la paraula del club, que els ha comunicat que “la situació no s'ha d'allargar gaire”.

Per part del Granollers, en el comunicat fet públic aquest dimarts també ha explicat que amb aquesta mesura va "solucionant les dificultats econòmiques en què es troba immers", i assegura que d'aquesta manera "encara amb una mica més d'optimisme el futur més immediat per participar a la Lliga Asobal 2011-12".

stats