Handbol
Esports 21/05/2011

El Fraikin Granollers fa els deures però el triomf de l'Ademar el deixa fora de la Champions (33-31)

El Granollers no ha pogut acabar en el tercer lloc i la temporada vinent, com a quart classificat, jugarà la Recopa d'Europa. Els jugadors també han aprofitat per protestar contra la directiva pels retards en els pagaments.

Redacció
1 min

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha fet el que havia de fer, guanyar el BM Toledo. Però la festa no ha estat completa ja que l'Ademar de Lleó ha guanyat a la pista del Valladolid i d'aquesta manera s'ha adjudicat la tercera posició de la Lliga, fet que significa que jugarà la propera edició de la Champions League. Els vallesans, en canvi, jugaran la Recopa a causa de la diferència de gols, perquè en punts han empatat a 43.

El partit a l'Olímpic no ha estat gens fàcil tot i enfrontar-se al cuer i equip ja de segona divisió. El Toledo ha demostrat ser millor equip del que ha reflectit la posició final a la taula i fins els darrers minuts ha tingut a la seva mà la victòria. Tot i així el Fraikin, que a l'inici de partit ha sortit amb una samarreta que deia que se sentien "enganyats" per la directiva, ha fet un matx espectacular deixant de banda el factor econòmic i centrant-se en l'esportiu. Els de Manolo Cadenas han demostrat que s'hi deixen la pell passi el que passi i això s'ha transformat en un triomf ajustat, però victòria al cap i a la fi (33-31).

L'Ademar de Lleó guanya a Valladolid

En l'altre partit important de la jornada, l'Ademar de Jordi Ribera ha superat el Valladolid el Cuatro Rayas per 27-28 i d'aquesta manera disputarà així la Lliga de Campions de la propera temporada.

stats