HANDBOL
Esports 27/02/2011

El Barça rep el Chambéry en un clima festiu per l'homenatge a Barrufet

Els 71 títols que va aconseguir David Barrufet com a jugador del Barça descansaran simbòlicament al Palau a partir d'aquest diumenge, després del partit davant el Chambéry

David Jover
1 min
Rosell, Barrufet, Coll i O'Callaghan, a la presentació de l'homenatge.

BarcelonaAbans de l'homenatge, però, cal enllestir la feina (17.15 h, Esport3). Després de l'injust empat a la pista del Rhein-Neckar Löwen el cap de setmana passat, els homes de Xavi Pascual han de guanyar per no patir per la tercera plaça que dóna accés a la següent fase de la Lliga de Campions. El rival, el Chambéry Savoie, no és dels més forts, però a la primera volta va superar els culers en un partit per l'oblit (27-26).

Després del partit (a partir de les 18.55 h, a Esport3) sí que hi haurà temps per homenatjar un dels mites, encara que ell sempre digui que no ho és, del barcelonisme. No hi ha ningú que hagi sumat tants títols com a jugador com el d'Horta, i això el fa especial.

El Palau, que de ben segur es tenyirà de groc en honor als pantalons de l'exporter, veurà com la samarreta de Barrufet se situa al costat de les de Joan Sagalés, Iñaki Urdangarín, Oriol Grau, Enric Masip i Xavi O'Callaghan. A més, també hi ha les dels jugadors de bàsquet Roberto Dueñas, Nacho Solozábal, Andrés Jiménez i Epi.

A l'acte també hi assistirà el president de la Generalitat, Artur Mas, a més del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau.

stats