Handbol
Esports 27/11/2010

El Barça Borges només aconsegueix un empat a casa contra el Kielce polonès (28-28)

Els de Xavi Pascual han dominat tot el partit, però en l'últim minut l'equip visitant s'ha posat per davant. Romero, màxim golejador, ha aconseguit la igualada final

Marina Sancho
El blaugrana Jesper Nodesbo intenta superar la defensa del Kielce

BarcelonaMal començament del Barça Borges en la segona volta de la Lliga de Campions, després d'empatar a casa contra el Kielce polonès, últim classificat del grup. Els de Xavi Pascual han deixat escapar una bona oportunitat de seguir lluitant per les primeres posicions del grup A, després que divendres Kiel i Neckar, primer i segon classificats, empatessin el seu partit.

El matx ha estat molt igualat durant els 60 minuts, però el Barça Borges sempre ha anat per davant en el marcador. Iker Romero, màxim golejador blaugrana, ha marcat el ritme ofensiu dels locals, que han arribat al descans amb 15-12 al marcador. Daniel Saric s'ha mostrat un cop més molt segur sota els pals i ha tallat en diverses ocasions les reaccions de l'equip polonès.

En la segona meitat, el Kielce ha sortit endollat i ha reduït la diferència de gols, però els blaugrana han continuat dominant el joc. En els minuts finals, l'efectivitat ofensiva dels de Xavi Pascual ha disminuït i els polonesos s'han posat per davant al marcador en el minut 58 (28-27). Romero ha empatat a 28 i en l'últim atac blaugrana, el porter visitant ha fet una doble aturada, deixant la igualada al marcador final.

Els blaugranes sumen ara sis punts i, de moment, són quarts, a falta que acabi la jornada. Estan obligats a guanyar tots els partits per seguir aspirant a acabar, com a mínim, segons de grup.

28 Barça Borges - 28 Kielce

BARÇA BORGES (15+13): Sjostrand; Rocas (1), Igropulo (6), Oneto (-), Sarmiento (2), Iker Romero (9, 3p.), Ugalde (2) -set inicial- Jernemyr (-), Sorhaindo (1), Noddesbo (2), Raúl Entrerríos (1), Nagy (-), Víctor Tomás (1) i Juanín (3).

KIELCE (12+16): Cleverly (Kotlinski, p.s); Dzomba (2), Zoltak (1), Grabarczyk (-), Knudsen (5), Podsiadlo (1), Nat (1) -set inicial- Stojkovic (4), Rosinski (3), Zaremba (6), Juricek (3), Jachlewski (1) y Kuchczynski (1).