HANDBOL
Esports 07/05/2016

El Barça Lassa arriba a la final de Copa del Rei d'handbol sense luxes

Els de Xavi Pascual han derrotat l'Ademar de Lleó en un partit força ajustat (33-27) i jugaran la final contra l'Helvetia Anaitasuna

Dani Sarmiento i Javier García, durant el Barça Lassa - Ademar de la Copa del Rei

BarcelonaEl Barça Lassa d'handbol ha fet bons els pronòstics i jugarà la final de la Copa del Rei. Això sí, en un partit molt més ajustat del que es preveia. Els blaugranes s'han desfet de l'Ademar de Lleó (33-27) i ara s'enfrontaran a l'Helvetia Anaitasuna, que ha donat la sorpresa i ha eliminat el Naturhouse La Rioja (31-28).

Els de Xavi Pascual han dut el pes del partit i al descans guanyaven per un contundent 20-12, marcador que s'ha retallat a la segona part, en què els blaugranes han reservat forces pensant en la final.

Ho ha aprofitat l'Ademar, que mica en mica ha eixugat la distància fins a quedar-se a només quatre gols de diferència quan quedaven tres minuts de partit. Finalment, una accelerada del Barça ha permès assegurar la victòria.

Kamil Syprzak, amb cinc gols, ha estat el màxim anotador del Barça Lassa, seguit amb quatre dianes de Víctor Tomás, Aitor Ariño, Wael Jallouz i Kiril Lazarov.

Els de Xavi Pascual jugaran la final de la Copa del Rei, on tenen la possibilitat de rescabalar-se de la decepció europea a la Champions. El partit es disputarà a Pamplona, a les 17 h (C+ Deportes).