Esports 04/10/2015

El Barça Lassa d'handbol surt victoriós del caos de Szeged (28-30)

Gonzalo Romero
Filip Jicha intenta anotar a Szeged / EFE

BarcelonaDe menys a més, dels dubtes a les bones sensacions. El Barça Lassa d'handbol ha aconseguit aquesta tarda superar el Pick Szeged (28-30) i redimir-se de la derrota que va patir dues setmanes enrere a la pista del Rhein-Neckar Löwen (22-21).

Els blaugranes han sigut millors controlant un partit irregular, sense amo, marcat per les porteries, les dues defenses i les imprecisions. Amb un gran Sierra sota pals i amb el seu sistema 3:2:1 funcionant a ple rendiment, els locals han aconseguit obrir escletxa després d'uns minuts d'igualtat (7-4).

L'actuació de Filip Jicha, que ha assumit gran part de la responsabilitat ofensiva del seu equip, ha esperonat els seus, que han ajustat el seu 6:0 i han arribat al descans amb un mínim avantatge (12-13). El lideratge d'Entrerríos i l'encert de Lazarov en el tram final, marcat pel caos i les imprecisions, han sentenciat la victòria del conjunt blaugrana, amb molt marge de millora (28-30).