Esports 22/11/2015

El Barça Lassa d'handbol reacciona al recital de Sterbik i guanya a Skopje (25-27)

Gonzalo Romero
Lazarov intenta fer un llançament / EFE

BarcelonaEl Barça Lassa d'handbol ha repetit victòria davant el Vardar i ha refermat el lideratge del grup B de la Champions (25-27). A punt ha estat Arpad Sterbik de signar un 'not in my house' brillant. El porter ha tornat a liderar el seu conjunt, que ha aprofitat el bon rendiment del seu 6:0 defensiu, dur, agressiu sobre la línia dels 9 metres, per aconseguir un parcial de 4-0 gairebé d'entrada. Amb el nacionalitzat espanyol connectat, els locals han funcionat, imprimint velocitat i criteri al seu joc.

Sota les ordres d'Entrerríos, els barcelonins han sabut desxifrar l'esquema rival, jugant amb transformacions a doble pivot (11-12). Només durant uns minuts. Descentrat i sense Jallouz a pista –novament gran actuació amb 8 gols–, el Barça ha desaprofitat la seva bona feina i ha vist com el Vardar ha agafat la iniciativa fins al minut 55. Llavors, gràcies a Pérez de Vargas i amb un parcial de 0-4, el vigent campió europeu ha capgirat el resultat i ha decidit el xoc.