Handbol
Esports 29/07/2011

El Barça d'handbol comença dilluns la pretemporada i debutarà en un torneig a Bòsnia

El Barça Intersport es posarà en marxa l'1 d'agost, i del 16 al 20 jugarà un torneig a la ciutat bosniana de Doboj, on participaran equips com Pick Szeged o Gummersbach

Redacció
1 min
Iker Romero aixeca la Lliga de Campions

BarcelonaAquest dilluns dia 1 d'agost, el Barça començarà la pretemporada 2011/12 al Palau Blaugrana amb les anàlisis rutinàries i amb una sessió física abans que l'equip viatgi a Andorra per fer una estada a Encamp, on l'equip farà sessions físiques i entrenaments de pista durant cinc dies.

La setmana següent l'equip la dedicarà a fer sessions de matí i tarda al Palau, per marxar després cap a la ciutat bosniana de Doboj, natal del porter Daniel Saric, on el Barça jugarà, del 16 al 20 d'agost el Torneig de Campions d'Handbol, on participaran també el Sloga Doboj local, el Chambéry francès, el Metalurg macedoni, el Gummersbach alemany, el Pick Szeged hongarès, el Besiktas turc i l'AEK d'Atenes grec.

De tornada a Barcelona, els blaugranes continuaran preparant-se durant dues setmanes, abans de disputar, el 26 d'agost, el torneig Vil·la de Malgrat, on s'enfrontaran al recent ascendit MB Huesca.

El primer títol en joc serà la Supercopa Asobal, que el Barça disputarà contra el BM Atlètic de Madrid el 4 de setembre. Tres dies després, el club jugarà la tradicional Lliga dels Pirineus a Sabadell, contra el Fraikin Granollers, just abans de l'inici de Lliga, el dia 10 de setembre al Palau davant el Naturhouse La Rioja.

A Doboj podran debutar els fitxatges de la nova temporada, Viran Morros i Mike Aguirrezabalaga, a més de Konstantin Igropulo, que ja està recuperat de l'operació al colze esquerre a què va ser sotmès aquest juny.

stats