HANDBOL
Esports 19/08/2014

El nou Barça d'handbol s'estrena amb una ajustada victòria a Minden (30-31)

Els blaugranes s'han endut el triomf en el primer test de pretemporada després de capgirar el marcador en els minuts finals

Gonzalo Romero
Karabatic, en acció contra l'Anaitasuna

BarcelonaEl nou Barça d'handbol s'ha estrenat amb victòria a Minden en el primer test de pretemporada per 30-31. Els blaugranes, que han comptat amb tota la primera plantilla disponible a excepció de Rutenka, han aconseguit un més que ajustat triomf després de donar la volta al marcador en els últims minuts de partit.

El xoc, precisament, ha començat amb un equip local molt encertat i un Barça que s'ha vist lleugerament sorprès pel seu rival. Els alemanys han imposat el factor pista i han iniciat l'enfrontament amb moltíssima intensitat. El conjunt de Pascual, per la seva banda, ha sortit amb l'islandès Sigurdsson –que ha disputat els seus primers minuts amb la samarreta del Barça– en el set titular.

Tot i l'inicial domini de l'equip alemany –ha dominat el partit en els primers 15 minuts–, els de Pascual han donat la volta a l'electrònic després d'un parcial 0-3 (8-9 a favor dels visitants a l'equador del primer temps). El Miden, de la mà de l'exblaugrana Oneto, ha pres l'accelerador i ha aconseguit un favorable 19-15 a la fi dels primers trenta minuts.

El conjunt de Pascual, no obstant, ha reaccionat a la segona meitat i amb un contundent parcial 0-4 s'ha apropat al seu rival en el marcador (23-21 minut 40). Els blaugranes han imposat la seva qualitat i el seu bon estat de forma per lluitar per un partit que s'ha posat més que complicat durant la segona part del xoc.

El Barça, finalment, ha sabut gestionar millor que el seu rival els últims instants de partit i ha aconseguit una ajustada victòria per 30-31 després de tornar a capgirar el marcador. Tot i ser clarament superior al Minden, el conjunt blaugrana ha patit de valent per superar el primer test d'aquesta pretemporada.

El següent partit que disputarà l'equip català seran les semifinals de la Supercopa de Catalunya que els enfrontaran al BM La Roca el proper divendres dia 22. En cas de classificar-se, els homes de Pascual jugaran la final del torneig un dia després contra el Fraikin Granollers o l'Handbol Bordils.