HANDBOL
Esports 13/12/2011

El Barça Intersport supera l’Ademar Lleó amb solvència (38-31)

El líder suma un triomf més, el catorzè, gràcies a una bona arrencada de segona part, en què els catalans han marxat de nou gols en un no-res

Víctor Tomás, extrem del Barça Intersport.

Barcelona14 partits i 14 victòries. És el balanç del Barça Intersport en el que va de Lliga Asobal. Tot i que l'inici ha estat molt igualat -els de Lleó han arribat a anar per davant en el marcador- els blaugrana han anat de menys a més. Han marxat al descans amb només dos gols d'avantatge (15-13), però a la represa la millora en defensa i l'increment de l'eficàcia en atac han permès els catalans marxar de vuit gols, 30-22, gràcies a Juanín García. Dani Sarmiento, però, ha estat el millor del partit amb nou gols.

L'Ademar de Lleó no s'ha donat per vençut, però poc ha pogut fer davant un Barça molt superior a partir del minut 40. El conjunt castellà s'ha vist impotent amb els contraatacs blaugrana i tampoc Venio Losert ha pogut evitar els gols del Barça amb les seves aturades. A partir del minut 50 els de Xavi Pascual han sentenciat el partit quan han marxat per nou gols, 33-24, amb un gol de Rutenka.

En els darrers instants el partit s'ha calmat i no ha estat tan explosiu com en els minuts previs. Això ho ha aprofitat l'Ademar per situar-se a sis gols, 35-29, però en cap moment ha perillat el triomf. Després d'un temps mort el Barça s'ha refet i ha acabat guanyant per set gols, 38-31.

Ovació per a Saric

Al 55 de partit Sjostrand ha entrat a la pista per Danjel Saric. El públic l'ha acomiadat amb una gran ovació pel gran partit disputat i, sobretot, per la seva actuació el passat dissabte contra l'Atlètic de Madrid, en què va ser decisiu per aconseguir el triomf a la pista dels matalassers.

El moment de forma en què es troba el bosnià és una de les claus del Barça Intersport, que compta amb la millor defensa de la Lliga i també amb una de les millors porteries.