HANDBOL
Esports 12/05/2012

El Barça Intersport perd, però conserva el lideratge de l’Asobal (29-30)

Un gol de Raúl Entrerríos a falta de dotze segons permet al Barça Intersport seguir líder de la lliga i mantenir l''average' amb l'Atlètic de Madrid

D.r. Jover
2 min
Igropulo durant el partit

BarcelonaSemblava impossible aconseguir-ho després d'una primera part nefasta, en què el Barça no ha donat la talla, però les remuntades impossibles, encara que inacabades, només es veuen al Palau Blaugrana.

El Barça podia perdre però per només un gol de diferència, ja que si sortia derrotat per dos o més gols perdia el lideratge i també tres quarts de lliga. Després del 13-18 del primer temps el Barça ha reaccionat i ha tret la rauxa i el geni per remuntar un partit que semblava perdut en tot moment. En el segon temps els blaugranes han sortit a la pista amb el ganivet entre les dents i han deixat l'Atlètic de Madrid deu minuts sense marcar. Això ha provocat que els blaugranes remuntessin gràcies a un parcial de 6-0 que ha situat el 19-18 en el marcador.

Després d'arribar al cim de la muntanya, molt feixuga, els blaugranes han patit una davallada física i això ho ha aprofitat l'Atlètic de Madrid, que gràcies a Cañellas i Abalo s'ha tornat a situar per davant en el tram final del partit (25-27). Els blaugranes han aconseguit igualar el marcador a 27, però l'Atlètic de nou ha agafat una petita renda de dos gols, que li servia per ser líder de l'Asobal.

A falta de deu segons, Raúl Entrerríos ha fet un gol que pot valer una Lliga i ha situat el 29-30 en el marcador. El català Joan Cañellas ha pogut sentenciar el Barça amb un llançament de vuit metres, però no ha trobat porteria i ha fet que la victòria hagi sigut amarga per a l'Atlètic i que la derrota del Barça hagi sigut molt dolça. Tot i la derrota, de les més celebrades al Palau, per cert, els de Xavi Pascual segueixen sent els líders d'una competició a la qual només li resten dos partits.

Després de superar, patint, l'escull de l'Atlètic de Madrid els blaugranes hauran de superar l'Ademar de Lleó a la pista dels castellans si volen mantenir les opcions de proclamar-se campions de lliga.

stats