HANDBOL
Esports 08/09/2012

El Barça Intersport exhibeix potencial i guanya la Supercopa Asobal davant l'Atlètic de Madrid(31-34)

Els blaugranes superen l'Atlètic de Madrid a Vistalegre i sumen el primer gran títol de la temporada. Siarhei Rutenka i Daniel Saric, els millors del partit

D.r. Jover
Sorhaindo i Aguinagalde lluiten per la pilota

BarcelonaEl Barça Intersport ha guanyat aquest dissabte a la pista de l'Atlètic de Madrid la Supercopa Asobal i suma el primer gran títol de la temporada, el segon en total després d'haver aconseguit la Supercopa Catalana.

El blaugrana Siarhei Rutenka ha estat designat el millor jugador del partit (9 gols) juntament amb Daniel Saric, que ha aturat diverses pilotes de mèrit en moments importants del partit.

En el primer temps el Barça ha anat de més a menys. Ha començat a manar en el partit i ha imposat el seu ritme i joc sobre un Atlètic un pèl perdut d'inici. Sense Cañellas i Balic en els primers minuts els madrilenys han patit massa i els blaugranes se n'han aprofitat. Del 7-7 s'ha passat al 7-14 gràcies a l'efectivitat de Rutenka i la bona defensa dels catalans, que també han pogut gaudir de les aturades de Saric.

Tot i que ha semblat molt tocat, l'Atlètic de Madrid ha reaccionat i al descans tan sols ha marxat quatre gols per sota, 13-17. La sortida d'Ivano Balic, Joan Cañellas, Xavier Barachet i David Davis ha donat un punt més d'intensitat i agressivitat als homes de Dujshebaev.

En el segon temps el Barça ha començat a patir. Del 13-17 s'ha passat al 19-20, tot i que en cap moment els locals no han empatat el partit. Els de Xavi Pascual –que ha renovat fins al 2015– han tornat a treure l'orgull i han aconseguit a partir del minut 40 una renda d'entre tres i quatre gols que ha mantingut la tranquil·litat a l'equip blaugrana. Tot això, però, amanit d'exclusions i l'expulsió de Magnus Jermenyr.

En els darrers minuts el Barça ha sabut conservar la renda aconseguida i finalment ha aconseguit el triomf per 31-34.