HANDBOL: COPA DEL REI
Esports 09/03/2012

El Cuatro Rayas Valladolid, rival del Barça Intersport a semifinals, vist per Albert Rocas

El Barça disputa aquest dissabte (20h, Teledeporte) les semis de la Copa del Rei d'handbol contra els val·lisoletans, que els van eliminar la temporada passada

D.r. Jover
2 min

BarcelonaEl Cuatro Rayas Valladolid és un rival complicat i que pot donar un ensurt a qualsevol equip. És un equip molt treballat i amb una identitat molt clara i Albert Rocas, extrem dret del Barça Intersport, explica a l'ARA quines són les seves fortaleses.

"És un equip on Cutura decideix el que passarà en atac juntament amb Krivocapic. A més saben trobar molt bé el pivot Ángel Romero, que està fent una molt bona temporada i a més tenen extrems ràpids i golejadors", explica el jugador de Palafrugell. Un altre home important del Cuatro Rayas és l'internacional Eduardo Gurbindo, que segons Rocas "sembla que no se'l veu, però fa molta feina i és un jugador d'equip", explica.

I com és la defensa del Valladolid? És un equip que intenta buscar l'error, però sense anar excessivament al contacte amb el jugador. A més compten amb José Manuel Sierra a la porteria, que és una garantia", assegura el gironí, que afegeix que "és un equip molt treballat, ben estructurat i que segueix una filosofia molt definida des de fa temporades per Juan Carlos Pastor.

Un altre dels grans perills del Valladolid és la competició que disputen. La Copa del Rei sembla feta a mida per a ells, ja que és de les poques en la que poden sorprendre algú dels grans i tenir opcions a guanyar. "Serà un partit molt complicat perquè ells jugaran amb molta il·lusió aquestes semifinals perquè és un dels trofeus que poden aconseguir", comenta Rocas.

D'altra banda el Barça té ànims de venjança. I és que els castellans van eliminar la temporada el Barça a semifinals de Copa i van privar els catalans de jugar la final. "Tenim l'espina clavada de l'any passat i tenim la lliçó ben apresa. Hem d'estar concentrats i anar a per totes", finalitza Albert Rocas, autor de tres gols en el partit de quarts de final.

stats