HANDBOL: LLIGA ASOBAL
Esports 04/05/2012

El Barça Intersport supera amb claredat un Fraikin Granollers molt tou (33-23)

Després de caure eliminat a la Lliga de Campions, el Barça s'ha tret l'espina golejant un Granollers que en els primers deu minuts ja perdia per deu gols

D.r. Jover
El Barça Intersport pateix per eliminar el Naturhouse

BarcelonaEl Barça Intersport ha superat aquest divendres el Fraikin BM Granollers en el derbi català per excel·lència de l'handbol català. El matx, el primer des que l'hongarès i capità del Barça Laszlo Nagy va anunciar el seu adéu, no ha estat massa competit. La gran sortida dels blaugranes, que han arribat a situar el 14-3 en els primers quinze minuts de partit, ha estat massa per a un Granollers que ha depès massa dels gols de Nenadic -5 en el primer temps- i que s'ha trobat massa sol.

Arran del canvi a la porteria -Manel Pérez ha entrat per Gonzalo Pérez de Vargas- els homes de Manolo Cadenas han reaccionat i han pogut jugar el seu handbol buscant Niklas Grundsten en el pivot amb les passades de Malasinskas i aprofitant el bon moment de Drasko Nenadic. Tot i així el Barça ha seguit sent superior i ha marxat al descans amb un avantatge de nou gols, 17-8.

En el segon temps el guió del partit no ha canviat massa. La defensa del Barça, amb Jernemyr i Viran al capdavant, ha impedit que l'equip vallesà jugués millor i que els seus llançaments es topessin una i altre vegada amb Saric. Els de Xavi Pascual, en canvi, s'han encomanat de nou a Rutenka i Noddesbo i han tornat a marxar en el marcador de forma clara: 25-12 (min.42).

En el tram final de partit, quan el Barça ha abaixat el ritme, el Fraikin ha millorat, ha pogut córrer i ha intentat reduir les distàncies en el marcador. No li ha estat gens fàcil, sobretot per l'encert dels locals de cara a porteria, però ha jugat més tranquil i de forma més agressiva en atac. En defensa, però, només ha defensat en 6:0 i no ha plantejat defenses alternatives en cap moment. Gràcies a Félez, Campos i Moi Blanxart el Fraikin ha pogut reduir les diferències (30-20 min.52) i ha fet que el matx no acabés amb una golejada del Barça.

El 33-23 final deixa el Barça allà on era, líder de la Lliga Asobal, amb 54 punts. El Granollers es manté a la part noble de la classificació amb 23.