HANDBOl
Esports 03/12/2011

El Barça Intersport pateix més del previst per superar el Kadetten (33-29)

Els homes de Xavi Pascual no s'han mostrat gaire convincents en el darrer partit abans de visitar l'Atlètic de Madrid el proper dissabte. Tot i així segueixen invictes a la Lliga de Campions

D.r. Jover
Entrerríos, durant el partit

BarcelonaLa renda de sis gols agafada pel Barça a l'inici de la segona part (27-21) ha semblat definitiva, perquè quan els catalans se situen per davant és molt difícil que tinguins problemes. Però tots els partits són complicats i un parcial de 0-5 ha fet que el matx s'igualés (27-26) i ha fet que Xavi Pascual hagi hagut de demanar temps mort per redreçar la situació.

Encara al 54' de partit el Barça només vencia per un gol, 29-28, però aleshores tot i jugar dos minuts sense Sorhaindo el Barça ha fet un parcial de 2-0 en inferioritat i posteriorment ha sentenciat el partit situant el 33-28 al marcador.

El marcador final, 33-29, ha evidenciat la igualtat que hi ha hagut durant tot el partit. I és que el Kadetten Schaffhausen suís és un equip molt treballat que no ha deixat mai de creure en les seves opcions per endur-se el partit. Sens dubte ha estat un dels millors equips que ha passat aquesta temporada pel Palau Blaugrana.

El partit d'aquest dissabte ha estat una bona prova i també un toc d'atenció pel Barça Intersport, que sap que si no millora en defensa tindrà molt complicat vèncer el dissabte dia 10 a la pista de l'Atlètic de Madrid en un matx que pot suposar mitja Lliga Asobal.