HANDBOL: LLIGA ASOBAL
Esports 02/06/2012

El Barça Intersport, campió de la Lliga Asobal per dinovè cop a la història (38-28)

Els blaugranes superen el Torrevella en el darrer partit a casa, sumen la segona lliga consecutiva i acomiaden el capità Laszlo Nagy després de dotze anys al club

Ara
1 min
El Barça d'hanbol, campió de lliga

BarcelonaEl Barça Intersport s'ha proclamat aquest dissabte campió de la Lliga Asobal per segona temporada consecutiva després de superar per un clar 38-28 el Torrevella. És la dinovena Lliga Asobal de la secció blaugrana i la darrera com a blaugrana del capità Laszlo Nagy i de tres homes més: Ugalde, Igropulo i Oneto.

El partit contra el Torrevella ha estat un tràmit a partir del minut 15. I és que tot i veure's per sota al marcador en els minuts inicials, el Barça no s'ha posat nerviós i a poc a poc ha anat remuntant amb els gols de Rutenka (10 en total) i Igropulo (6). A més, l'eficàcia defensiva de Jermeyr, Viran Morros, Sorhaindo i Nagy ha estat cabdal per aturar l'atac alacantí, que ha tingut en el rus Chernov el seu millor home.

El resultat al descans (18-15) ja assenyalava la tendència del partit i el que ha estat la segona meitat. En els segons trenta minuts, el Barça ha agafat una renda propera als deu gols i no s'ha preocupat gaire més d'un partit que havia de ser una festa. I ho ha estat. Rutenka ha afusellat la porteria de Galindo, mentre que Igropulo ha fet el mateix el dia del seu comiat com a jugador barcelonista.

El 38-28 final permet al Barça sumar la dinovena Lliga Asobal de la història de la secció i la segona consecutiva d'un equip que està cridat a aconseguir grans reptes en els propers anys.

stats