Handbol
Esports 29/12/2011

Barcelona mostra el logotip del Mundial 2013 d'handbol

El logotip i la imatge gràfica del Campionat del Món, que se celebrarà a ciutats com Barcelona i Granollers de l'11 al 27 de gener del 2013, han estat presentats aquest dijous a Barcelona

Efe
1 min
Logotip del Mundial 2013.

BarcelonaEl logotip i la imatge gràfica del Campionat del Món, que se celebrarà a Espanya de l'11 al 27 de gener del 2013, han estat presentats aquest dijous a Barcelona pel Comitè Organitzador, quan falta poc més d'un any per a la celebració de la competició.

Óscar del Ama, director executiu del comitè organitzador, i Ignasi Rodríguez, director de comunicació i màrqueting, han estat els amfitrions de l'acte, al costat de Xavier Amador, gerent de l'Institut Barcelona Sports, que ha explicat tota la sèrie d'actes paral·lels relacionats amb l'handbol que es desenvoluparan a la ciutat, especialment en promoció escolar.

Els moviments en diagonal que realitzen els jugadors sobre la pista, en els llançaments o a les grades per part del públic han servit d'inspiració per a la realització del logotip i les aplicacions gràfiques, que permet nombroses combinacions de forma i colors.

Un total de 24 seleccions nacionals competiran pel títol de campió mundial i estaran distribuïdes en cinc seus. Tres d'elles ja estan confirmades: Barcelona, Granollers i Madrid. Dues més estan a punt de ser confirmades.

A l'acte hi han estat presents els jugadors de la selecció espanyola, que estan concentrats a Barcelona per preparar el Campionat d'Europa de 2012, organitzat per Sèrbia del 15 al 29 de gener.

stats