HANDBOL
Esports 12/02/2012

El Barça Intersport no té pietat del Chambéry (19-30)

Els catalans han tingut en les aturades de Saric i la defensa les millors armes per vèncer a França i ser encara més líders de grup

BarcelonaEl Barça Intersport ha donat un pas de gegant donant un recital d'handbol a la pista del Chambéry francès, al que ha superat per un rotund 19-30 en un partit gairebé perfecte dels barcelonistes, que no han donat cap opció als locals.

Tots els jugadors han brillat. Des de la defensa comandada per Viran Morros i Jernemyr, fins al polifacètic Laszlo Nagy, que a més de defensar ha anotat fins a set gols. La direcció d'Entrerríos en el primer temps i de Dani Sarmiento en el segon temps ha estat brillant i ha permès al Barça imposar el seu ritme.

Tot i que el Barça ha marxat al descans amb cinc gols de marge (10-15), a l'inici de la segona meitat un parcial de 3-0 ha donat vida al Chmbéry (15-18). Però ha estat un miratge, perquè amb un parcial d'1-5 el Barça ha trencat el partit, 16-23.

En el darrer quart d'hora de matx els de Toni Rubiella -en substitució de Pascual, de baixa per malaltia- han acabat de sentenciar el partit aconseguint un altre gran parcial de 3-7 per tancar el partit amb onze gols de marge.