HANDBOL: LLIGA DE CAMPIONS
Esports 20/04/2012

El Barça Intersport enceta el quarts de final de la Lliga de Campions a Copenhaguen

Els homes de Xavi Pascual disputen el partit d'anada de quarts de fina (20.10h, Esport3) al Parken Stadium, que comptarà amb 22.000 espectadors

D.r. Jover
2 min

BarcelonaEl Barça Intersport disputa aquest divendres un dels partits més importants de la temporada a Copenhaguen. Un bon resultat contra el conjunt danès donaria al Barça mig passaport per a la 'Final Four' de Colònia.

Però no serà gens fàcil. I és que el Copenhaguen comptarà amb més de 22.000 aficionats donant-los suport. En comptes de jugar al seu pavelló habitual, el fet que sigui un partit transcendental i que l'actual campió d'Europa els visiti ha fet que traslladin el partit al Parken Stadium, lloc on el Barça de Guardiola va jugar la temporada passada un partit de Lliga de Campions.

El Parken Stadium, però, no serà el primer cop que aculli un gran partit d'handbol. A la passada edició de la Lliga danesa va acollir un partit de la final on s'hi van registrar prop de 37.000 espectadors. Aquest cop, però, per tal que tothom tingui una bona visió del partit s'ha adaptat el recinte per a 22.000 espectadors.

I és que el Copenhaguen és un dels equips amb més pressupost d'Europa. El projecte, molt ambiciós, creix any rere any i l'objectiu del seu amo, Jesper Nielsen, és ser el millor equip del vell continent el 2014. De moment, però, ja compta amb el millor jugador del món, Mikkel Hansen, a les seves files i la temporada vinent espera incorporar un dels jugadors més decisius del planeta, el jugador del Kiel Kim Anderson.

Tot i així aquest divendres tindrà al seu davant un dels favorits per aconseguir de nou el títol, el Barça Intersport, que per al jugador del Copenhaguen Cristian Malmagro "si les seves figures tenen el dia és impossible de superar". El jugador català, des de fa dues temporades a l'equip danès, té clar quina és la clau per a un possible triomf del seu equip. "Podrem aconseguir guanyar si el Mikkel Hansen aconsegueix marcar i estar al voltant de la seva mitjana i si podem córrer", assegura Malmagro.

El Barça, doncs, ja sap que no pot fallar i que, si ho fa, encarà tindrà l'opció del Palau Blaugrana per la remuntada.

stats