HANDBOL
Esports 21/12/2014

Espanya perd la final de l'Europeu femení d'handbol contra Noruega (28-25)

Les jugadores espanyoles han tingut una renda de cinc gols a l'equador de la primera meitat (5-10) que s'ha anat esvaint amb el pas dels minuts

BarcelonaLa selecció espanyola femenina d'handbol ha perdut aquest diumenge a Budapest contra la de Noruega per 28-25 a la final del Campionat d'Europa disputat a Hongria i Croàcia.

Espanya, que ha començat molt bé el partit amb una renda de cinc gols a la primera part (5-10), se n'ha anat al descans amb un desavantatge de dos (10-12), però en el segon temps no ha pogut fer res per aturar la reacció de les jugadores noruegues, que han acabat guanyant la final per tres gols.

Nerea Pena, amb 10 gols (5 de penal), ha estat la millor de l'equip espanyol, que ha topat amb la portera Silje Solberg (15 parades). Linn-Kristin Koren (10 gols, 5 de penal) i Nora Mork (7, 1p) han liderat l'atac noruec.