EUROPEU HANDBOL
Esports 29/01/2012

Espanya falla contra Croàcia i es queda sense medalla de bronze (31-27)

La selecció espanyola no ha pogut aconseguir una medalla a l'Europeu d'handbol i ha caigut contra Croàcia, rival que a la segona fase havia superat

Cupic intenta el llançament davant d'Ugalde

BarcelonaViran Morros, Joan Cañellas, Víctor Tomàs i Cristian Ugalde, els quatre catalans de la selecció espanyola, tornen a casa sense premi. La derrota d'aquest diumenge contra Croàcia en el partit pel tercer lloc deixa un sabor agredolç d'un Europeu gairebé perfecte.

La selecció croata ha estat molt superior a Espanya durant tot el partit i no ha deixat que els de Valero Rivera s'apropessin en el marcador fins els cinc minuts finals, en què Espanya s'ha situat a dos gols, 28-26, i posteriorment García Parrondo ha errat un penal que ha significat la derrota. Un parcial de 3-1 en els quatre minuts restants ha acabat de decantar la balança.

Balic, Lackovic, Cupic i Vori han estat massa per a la defensa de la selecció espanyola, tan efectiva i eficient fins les el passat divendres, i poc encertada i permisiva a partir del partit contra Dinamarca de semifinals.

Ara la selecció espanyol haurà de jugar el Preolímpic de seleccions el proper mes d'abril per poder-se guanyar una plaça pels Jocs Olímpics de Londres.