Esports 18/01/2012

Hongria li empata a Espanya en el darrer segon (24-24)

Un penal transformat per Császár dóna un punt a Espanya en un matx que a priori hauria d'haver guanyat per la diferència de potencial

Ilyes intenta superar la defensa de Viran Morros.

BarcelonaLa selecció espanyola d'handbol ha ensopegat aquesta tarda i ha empatat contra Hongria per culpa d'un penal transformat per Császár ja amb el rellotge a zero (24-24). I és que Valero Rivera ha donat avui l'oportunitat al porter José Manuel Sierra, que ha tingut una bona actuació, però no ha fet jugar d'inici Joan Cañellas, que tan sols ha disputat quinze minuts, i Espanya ho ha pagat car, tot i que a falta d'un minut dominava el partit per dos gols, i Császár, abans d'anotar el penal, ha marcat el penúltim.

Aquest proper divendres Espanya jugarà el tercer partit de la primera fase contra Rússia a les 18.15 hores per Teledeporte.