Handbol
Esports 24/02/2012

El Fraikin Granollers cau a casa davant un Caja 3 Aragó que ha agafat distància al final (30-34)

Els vallesans han estat vius durant gairebé tot el partit, però no han pogut derrotar l'equip aragonès, cinquè classificat, que ha premut l'accelerador al tram final del matx

Ara
1 min

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha perdut per 30-34 al Palau d'Esports contra un Caja3 Aragó que ha dominat el partit en tot moment. Els vallesans han començat bastant forts però no han aconseguit marcar diferències en el marcador. A partit del quart d'hora de joc, els aragonesos s'han situat més a prop i, fins i tot, per davant.

Al descans, el resultat era de 15-17 favorable al conjunt visitant. Els locals han aconseguit igualar el partit al minut 37, amb un 19-19 que ha sigut el moment més igualat del partit. El Caja3, però, ha premut l'accelerador poc després per marcar distàncies i marxar de cinc gols (21-26).

Aquesta renda ha pesat molt en els ànims locals, que ja no han pogut retallar distàncies. Els aragonesos s'han situat sis per sobre a vuit minuts del final (23-29) i han viscut tranquils en els minuts finals per acabar el partit amb un còmode 30-34.

stats