Handbol
Esports 01/04/2015

El Fraikin Granollers necessita una pròrroga per tombar l'Ademar Lleó (35-32) en Copa

L'empat a 28 de l'anada a Lleó s'ha repetit a la tornada a Granollers i ha calgut jugar un temps extra per resoldre el semifinalista

BarcelonaDe tots els partits de quarts de final, el que enfrontava el Fraikin Granollers amb l'Abanca Ademar Lleó era el més igualat, després del 28-28 de l'anada a Lleó. I, a Granollers, l'eliminatòria tampoc ha sigut fàcil de desencallar. De fet, ha fet falta una pròrroga de deu minuts per desfer l'empat (35-32). Finalment, i gràcies a una gran segona part en el temps extra, els vallesans han pogut assegurar-se un bitllet per a la final a quatre de la Copa, que es jugarà els dies 6 i 7 de juny. El vigent campió, el Barça, també hi serà després de tornar a derrotar el Naturhouse a la Rioja.

Després d'un primer temps amb 20 molt igualats, l'Ademar ha agafat avantatge per arribar al descans amb un 12-15 favorable. Però els locals han arrencat el segon temps amb molta més força i, a cinc minuts del final, guanyaven de tres, 26-23. Però dos gols seguits de Da Silva han reduït diferències i han empès l'equip lleonès a acabar igualant el marcador, gràcies, novament, al jove jugador brasiler, que ha fet el 28-28 a pocs segons del final.