Asobal
Esports 20/04/2011

El Fraikin Granollers ha noquejat el Naturhouse (34-27) en els últims minuts

L'equip local, que segueix a la caça de la tercera plaça de la Lliga Asobal, ha aconseguit una important victòria sobre el Naturhouse La Rioja en un partit molt igualat

GranollersEl Fraikin Granollers, que segueix a la caça de la tercera plaça de la Lliga Asobal, ha aconseguit una important victòria sobre el Naturhouse La Rioja en un partit en el qual a falta de deu minuts guanyava per un sol gol, però en el qual ha sabut noquejar el seu rival en els instants finals per acabar guanyant per set (34-27).

Un Granollers ambiciós que ha sabut jugar bé el seu partit, amb grans accions del porter Ohlander i el bon joc d'homes com Nenadic, Nikcevic, García i Malasinskas, que han sabut suplir bé les baixes locals.

Les diferències mínimes, sempre amb avantatge pels catalans, han estat la tònica dels primers vint minuts, amb ràpides jugades dels uns i dels altres, forçant bons contraatacs i amb bones accions, sobretot del porter local, Ohlander.

Granollers, davant les baixes de Salva Puig, per molèsties al tendó d'Aquil·les, i Raúl Campos, per una fissura en l'escafoide, s'ha trobat coix en lateral, però l'ha cobert bé amb Álvaro Ferrer atacant des d'aquella zona, i en ocasions amb Antonio García.

En la represa, els catalans han seguit portant la batuta del xoc amb bones individualitats abans grans accions de vells coneguts com a Amargant o el fill d'Andrei Tioumentsev, amb una gran visió de joc.

Granollers ha sabut fer pinya i aprofitar bé les seves opcions per dur de nou les rendes de l'embat i anar ampliant la seva renda fins al final del xoc. Els catalans, ja a Europa, sembla que tenen clar que volen seguir lluitant per recuperar la tercera plaça que ha estat seva durant una gran part d'aquesta Lliga.