HANDBOL
Esports 20/12/2014

El Fraikin Granollers supera l'Ademar (27-30) i és el primer finalista de la Copa Asobal

Els vallesans s'han imposat en un partit molt igualat i emocionant en què els de Carlos Viver han anat sempre pel davant en el marcador

Aguirrezabalaga (Ademar) intenta llançar davant l'oposició de Marc García i Del Arco, del Fraikin Granollers / J. CASARES / EFE

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha aconseguit classificar-se per a la final de la Copa Asobal després de superar l'amfitrió, l'Abanca Ademar Lleó (27-30). Els de Carlos Viver doncs són el primer finalista i ara esperen rival per a la final d'aquest diumenge (17 hores), un rival que sortirà del partit que a partir de les 20 hores d'aquest dissabte enfronta el Barça amb el Naturhouse La Rioja. En cas que els blaugranes accedeixin a la final, es repetirà la final de l'any passat.

Els vallesans han anat tota l'estona per davant en el marcador, però no ha estat fins als últims minuts que el Fraikin ha aconseguit escapar-se en el marcador després que l'Ademar hagi baixat una mica els braços quan s'ha vist en inferioritat per una exclusió d'un jugador per les protestes del seu entrenador.

I és que la igualtat ha dominat el marcador en tot moment. Quan el Fraikin intentava ampliar l'avantatge, els locals, esperonats per la seva afició, reaccionaven per empatar el partit. Tot i això, els de Carlos Viver, que han aconseguit arribar al descans amb dos gols d'avantatge en el marcador (14-16), han mantingut el domini en el segon temps i han acabat guanyant el partit per tres gols de diferència (27-30).