Handbol
Esports 31/03/2012

El Fraikin Granollers es retroba amb la victòria contra l'Antequera, quatre jornades després (26-19)

El conjunt vallesà agafa un respir a la classificació. Gràcies a la inspiració de Nenadic, el Fraikin ha sumat la victòria contra un rival que lluita per evitar el descens

Efe
1 min

GranollersEl Fraikin Granollers ha aconseguit la victòria després de quatre jornades sense fer-ho, gràcies a un gran Nenadic i a costa del Maygar Antequera (26-19), que a cada jornada que passa se li complica una mica més la permanència.

Era un partit vital pels vallesans, en la seva lluita per allunyar-se de la zona de descens. I gràcies al triomf el Granollers pot respirar una mica més tranquil.

L'Antequera, penúltim classificat, ha aguantat durant els primers minuts de partit, i fins i tot s'ha arribat a situar per davant al marcador (6-7, minut 16). Malgrat que el resultat era més per demèrit dels locals –que ha comès molts errors de precipitació en atac–. Manolo Cadenas s'ha vist obligat a demanar un temps mort i realitzar alguns petits retocs a l'equip. I la solució ha donat els seus fruits, ja que el Fraikin ha donat la volta a l'electrònic, i ha aconseguit una renda que ja no deixaria d'augmentar fins al final del partit.

Al descans, el Granollers guanyava 14-11. I a la represa l'Antequera ha intentat tancar la defensa i jugar-s'ho tot a la inspiració del pivot Bustos. Però els locals, amb un Nenadic estel·lar, s'ha anat distanciant.

Només un parcial de 0-4 dels visitants ha posat emoció a l'enfrontament, a l'equador del segon temps. Però ha estat un miratge. Ja que els locals han respost amb un 5-0 a favor i han acabat imposant-se 26-19.

stats