HANDBOL
Esports 28/02/2015

El Fraikin allarga el bon moment i supera el Constanta a la Copa EHF (23-21)

Els granollerins han jugat amb foc però han acabat superant els romanesos i han sumat dos importants punts que els alcen fins al lideratge del grup B a l'espera del que faci l'Hostelbro

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha aconseguit un important triomf contra el Constanta romanès (23-21) a la Copa EHF. Els de Carlos Viver han jugat amb foc durant bona part del partit però al final han pogut allargar la bona ratxa i han sumat un nou triomf que, a l'espera del que faci l'Hostelbro contra el San Petersburg (19.15 h), els alça fins al primer lloc del Grup B de la Copa EHF.

El respecte ha estat el dominador del partit. El Fraikin, tot i que sempre ha anat per davant en el marcador, ha estat incapaç d'ampliar amb facilitat l'avantatge, que gairebé durant tot el partit ha estat de dos gols a favor dels granollerins. Els vallesans han jugat durant la primer part vuit minuts en superioritat, però tot i això no han aconseguit escapar-se en el marcador i han marxat als vestidors al descans amb tan sols dos gols de diferència.

La igualtat també ha marcat la segona part. Els dos gols de diferència s'han mantingut i, tot i que els de Carlos Viver han aconseguit ampliar distàncies (al minut 50 guanyaven de tres, 21-18), els locals han perdonat molt i això, sumat a que els romanesos s'han posat les piles a les acaballes i han estat efectius, han fet que finalment el Fraikin només hagi guanyat de dos, una dada important de cara a possibles empats en la classificació final.

Fraikin Granollers 23

HCM Constanta 21Fraikin Granollers (12+11):

Pejanovic (Sastre, ps); Blanxart (1), Cañellas (-), Capdevila (-), M. García (-), Pérez (-), Figueras (-), Solé (4, 3p), Resina (5), Ruiz (-), S. Puig (-), Valadao (1), Grundsten (3), Toledo (4) i Del Arco (5).

HCM Constanta (10+11): Popescu (Stanescu, ps); Rakcevic (2), Gal (-), Humet (5), Tucanu (-), Vujadinovic (-), Toma (2, 1p), Cutura (3), Adzic (-), Subtirica (-), Enescu (1), Cristescu (2), Buricea (6) i Baican (-).

Marcador cada 5 minuts: 0-1, 4-2, 5-3, 7-7, 10-8, 12-10 (descans); 15-12, 16-13, 18-16, 21-18, 22-20 i 23-21 (final).

Àrbitres: Nenad Nikolic (Sèrbia) i Dusan Stojkovic (Sèrbia). Han expulsat Cristescu del Constanta. Han exclòs dos minuts Toledo i Valadao, del Granollers; Rakcevic, Cristescu (3), Adzic (2) i Enescu (2), del Constanta.