HANDBOL
Esports 29/10/2011

El Fraikin Granollers cau a Antequera per culpa d'un mal inici (32-29)

Els vallesans no han pogut sumar el cinquè triomf de la temporada per culpa dels primers minuts del primer temps, en què no han estat gens encertats

BarcelonaUn 14-5 en el primer temps ha marcat un partit que el Granollers, a priori, hauria d'haver guanyat. La dinàmica de l'inici no ha estat positiva i el Granollers s'ha vist ràpidament amb un 9-2 en contra que ha estat impossible de remuntar.

La defensa no ha estat del tot contundent i Pérez de Vargas no ha estat tan encertat com s'esperava. El jove porter cedit pel Barça tan sols ha aturat sis pilotes de 31 llançaments. A tot això s'hi ha afegit el mal partit de Nenadic, Grundsten i Malasinskas, que tan sols han fet tres gols entre tots tres. Els més encertats, Reznicek, Resina i Blanxart, amb cinc gols.

En el segon temps, després de marxar al descans sis gols a sota (20-14), el Fraikin s'ha apropat fins als quatre gols, 26-22, al 43' de partit, però ha estat un miratge. El 32-29 final ha estat gràcies a tres gols de Resina i Grundsten, que han maquillat el marcador.

El Barça, molt superior a Osca

Els homes de Xavi Pascual han superat aquesta tarda l'Osca per 24-35 en un matx en què els 8 gols de Rutenka han estat decisius. Els blaugrana, però, no han patit en camp moment pel partit ja que sempre han anat per davant en el marcador.