HANDBOL
Esports 21/10/2011

El Fraikin Granollers supera l'Osca i se situa sisè a la taula (33-29)

El conjunt vallesà ha superat un rival directe com l'Osca gràcies al bon paper de Nenadic i Resina, que han anotat sis gols

Jugadors del Fraikin Granollers, durant el primer partit de Lliga.

BarcelonaEl Fraikin BM Granollers ha superat aquest divendres el BM Osca per 33-29 en un matx en què ha dominat des del primer minut de partit. Els de Manolo Cadenas han jugat una molt bona primera part que ha acabat amb dos gols de marge pels vallesans, 14-12. Tot i vèncer per quatre gols al minut 25, al descans l'avantatge ha estat de dos gols.

A la represa el Fraikin ha arribat a guanyar per cinc gols, 17-12, però l'Osca, amb un Pesic immens (8 gols) s'ha apropat en el marcador i fins i tot ha posat l'ai al cor quan s'ha situat a un gol, 22-21, al 45 de partit. Per sort el Granollers ha reaccionat i entre Nenadic, Resina i Grundsten han situat quatre gols de marge, 30-26, ja al 53 de partit.

A les acaballes l'Osca s'ha apropat a dos gols, 31-29, però Raúl Campos i Vázquez han situat el 33-29 final que condueix els de Manolo Cadenas a la sisena posició de la taula amb vuit punts, empatat amb Academia Octavio, Cuatro Rayas Valladolid i Caja 3 Aragó.

El proper partit del Fraikin serà el proper 29 d'octubre (17:30h) a la pista de l'Antequera.