LLIGA DELS PIRINEUS
Esports 07/09/2011

El Barça Intersport revalida la Lliga dels Pirineus en derrotar el Fraikin Granollers (38-26)

El FC Barcelona s’ha proclamat campió per tercera vegada consecutiva de la Lliga dels Pirineus Masculina després de superar el Fraikin BM Granollers per 38-26 a Sabadell.

Redacció
1 min
El Barça Intersport, campió de la Lliga dels Pirineus d'handbol

SabadellEls blaugrana s’han mostrat molt superiors al Granollers en aquesta XV edició celebrada al Pavelló Nord de Sabadell. El duel ha començat amb color vallesà, que gràcies a la fluïdesa de la seva primera línia ha manat en el primer tram del partit. Tot plegat fins el 5-6, últim avantatge de l’equip de Manolo Cadenas. Des d’aleshores i fins al minut 60, domini blaugrana fins al 38-26 definitiu.

El Barça ha començat a dominar a l’electrònic gràcies al llançament exterior d’un inspirat Mikel Aguirrezabalaga, que ha acabat designat com a millor jugador de l’enfrontament. De mica en mica el Barça Intersport anava eixamplant distància al marcador i al descans s’hi arribava amb un 19-15 blaugrana que deixava obertes les protes de la final.

Però la represa ha mostrat que la banqueta del Barça és, avui en dia, molt superior a la del Fraikin BM Granollers. Millor físicament, els de Xavi Pascual han pogut córrer al contratac gràcies a una forta defensa i un gran Daniel Saric. I això ha significat el punt i final al partit.

Un Juanín incommensurable tant des de l’extrem com amb les ràpides transicions blaugranes ha estat l’estilet definitiu –ha finalitzat amb 9 gols-. Cal remarcar, però, que el Granollers ha mostrat una grandíssima imatge de la mà de les seves joves promeses com Josep Reixach o els seus porters Gonzalo Pérez de Vargas i Daniel Argüillas.

Cal recordar, a més, que anteriorment a la final masculina l’Esportiu Castelldefels s’ha fet amb el títol femení després de superar amb comoditat al CE Molins de Rei per 32-18.

Alineacions:

stats