LLIGA ASOBAL
Esports 02/03/2011

Duel per la tercera plaça del campionat entre el Granollers i el Valladolid

El Granollers intentarà emportar-se la victòria i situar-se a la tercera posició de la Lliga Asobal i que la seva plantilla segueix sense cobrar

Redacció
1 min

BarcelonaEl Fraikin Granollers i el Cuatro Rayas Valladolid lluitaran avui al Palau d'Esports de la ciutat vallesana per la tercera plaça de la classificació de la Lliga Asobal, que ocupa des de fa moltes jornades l'equip local que entrena Manolo Cadenas.

El conjunt català, amb vint-i-nou punts, es troba en aquesta posició, encara que els val·lisoletans són quarts a dos punts del Granollers.

Una victòria dels jugadors de Cadenas els consolidaria en aquesta posició en la qual sembla que s'estan sentint còmodes en la present temporada, mentre que si s'emportessin els punts el Cuatro Rayas els deixaria igualats en la tercera posició.

En la passada jornada, els val·lisoletans van vèncer a l'Antequera (34-26), mentre que els catalans només van poder empatar davant el Conca (28-28). En el partit de la primera volta disputat a Valladolid, el Fraikin Granollers (cinquena jornada) va vèncer per 28-31.

El Granollers intentarà emportar-se la victòria i lluitarà fins al final per ella, malgrat els problemes econòmics pels que travessa el club, ja que la plantilla segueix sense cobrar.

El central de Valladolid i exvallesà, Davor Cutura, no podrà jugar davant els seus excompanys, a causa de problemes a l'abductor de la seva cama dreta i serà una baixa important en el quadre visitant, mentre que a le files locals estaran tots els efectius.

stats