HANDBOL
Esports 14/12/2011

El Fraikin Granollers trenca la seva mala ratxa davant el Torrevieja (28-20)

Després de quatre derrotes consecutives i de no guanyar des de feia set jornades, els de Manolo Cadenas sumen un triomf contra el Torrevieja

Efe
2 min

GranollersDesprés de quatre derrotes consecutives, el Fraikin Granollers ha aconseguit trencar la seva mala ratxa i ho ha fet a casa davant el Torrevieja, a qui ha superat per 28-20 en la catorzena jornada de la Lliga ASOBAL.

Des de la setena jornada davant l'Osca (33-29) els homes de Manolo Cadenas no guanyaven un partit, i ha estat de nou a l'Olímpic on s'ha forjat aquesta nova victòria davant un Torrevieja que no ha sabut reaccionar davant d'un Granollers que s'ha crescut en la segona meitat.

Amb el 6-7 al minut 19, Cuartero ha fallat un penal que ha aturat pel porter Manel Pérez, però tot i això, el porter no brillava i en el minut 22 ha sortit Gonzalo Pérez de Vargas a la porteria vallesana substituint Manel Pérez.

Va ser el jove Ferran Solé qui en el minut 26 ha aconseguit l'empat en el marcador (10-10). Des del 2-2 Granollers havia anat sempre a remolc dels alacantins, i ha estat Reznicek qui tot just un minut més tard ha aconseguit posar el Granollers per primera vegada per davant en el marcador (11-10).

A poc a poc s'ha entonat la defensa vallesana, ben reforçada per les aturades del porter Gonzalo Pérez de Vargas, que ha propiciat el ràpid contraatac de Solé, que a falta de mig minut ha situat el 13-11 que ha obligat Laguna a demanar el seu primer temps mort.

Però ja sense temps per més el 13-11 s'ha mantingut al descans. Un renda que encara que curta, ha permès respirar a un Granollers molt necessitat de punts i que havia d'aprofitar qualsevol opció.

A la represa l'avantatge de dos gols ha semblat un miratge i s'ha esfumat en tot just 2 minuts amb dos gols visitants i l'empat a 13. Gonzalo Pérez de Vargas, sota la porteria vallesana, s'ha convertit a poc a poc en el baluard vallesà amb aturades importants que han encoratjat les ràpides transicions defensa-atac dels locals i els han permès tornar a creure en la victòria.

Dos gols de Reznicek han fet que Granollers situés un avantatge de 4 gols (20-16) obligant de nou al tècnic visitant a demanar el seu temps mort. El Torrevieja ha ordenat una mixta sobre Reznicek, un dels homes més efectius en l'atac local i que ha acabat sent el màxim golejador del partit amb 8 punts.

A poc a poc els catalans han anat ampliant la seva renda, amb seguretat i garanties fins a una màxima de 9 gols (minut 58 27-18).

Manel Pérez, que va tornar a sortir a la pista, ha aturat un llançament des dels set metres Castro a menys de mig minut per al final de, que ha acabar amb un clar avantatge per als locals (28-20).

- Fitxa tècnica:

28 - Fraikin BM GRANOLLERS (13 +15): Pérez (Gonzalo ps), Raigal (3), Campos (2), Solé (3), Resina (2), Chispi (-), Grundsten (6) - equip inicial- Pujol (-), Blanxart (-), Malasinskas (2), Capdevila (-), Félez (2) i Reznicek (8,4 p).

20 - BM TORREVIEJA (11 +9): Pejanovic (Tomàs ps), Ortigosa (2), Rochel (1), Eloy Gonzalez (5), José Juan González (3), Txernov (5), Cuartero (2,1 p) - equip inicial- Sanchez (1), Castro (1), Agustin (-), Salinas (-) i Rasic (-).

Marcador parcial cada cinc minuts: (2-2), (3-4), (4-6), (6-7), (8-10), (13-11), descans, (14-13), (16-16), (19-16), (21-17), (25-17) i (28-20).

Àrbitres: Jesús Escudero Santiuste i Jorge Escudero Santiuste. Han exclós Campos (min.44) pel Granollers i Gonzalez (min.33) pel Torrevieja.

stats