Handbol
Esports 27/11/2010

El Fraikin Granollers guanya clarament l'Antequera (36-28) i segueix en la part alta de la classificació

Tercera victòria consecutiva dels homes de Manolo Cadenas, que ja han assegurat la seva participació a la Copa del Rei. Nikcevic i Ohlander signen dues grans actuacions

GranollersEl Fraikin Granollers ha dominat clarament el joc durant tot el partit, tot i que en els minuts finals ha permès que l'Antequera reduís la diferència en el marcador. Ivan Nikcevic, màxim anotador amb 12 punts, i el porter Ohlander han estat els millors dels vallesans, que han demostrat un cop més perquè segueixen quarts a la Lliga.

L'Antequera no ha començat fi i el Fraikin ho ha aprofitat per anar-se'n ràpidament al marcador. Atacs massa llargs i sense idees dels visitants han permès el Granollers imposar el seu ritme i acabar la primera part amb una diferència de sis gols (20-14).

En la segona meitat, el guió s'ha repetit, amb domini per part dels locals i algunes individualitats de l'Antequera que, tot i intentar-ho, no ha mostrat en cap moment un joc efectiu. La superioritat del Granollers ha estat constant i en el minut 49, ha arribat a tenir un màxim avantatge de 14 gols (33-19).

Amb aquesta victòria, la tercera consecutiva del Fraikin, els de Manolo Cadenas han aconseguit la classificació per a la Copa del Rei.