ASOBAL
Esports 11/12/2010

El Granollers venç a Toledo i es manté al tercer lloc de la classificació (24-29)

Final de la primera volta i tercers en la classificació. El Fraikin B.M Granollers, de la mà d'Svitlica (7) i Robledo (6), supera un Toledo que segueix en l'últim lloc de la taula

BarcelonaEl cuer de la Lliga Asobal, el Toledo Handbol, va tornar a perdre dos punts vitals per aconseguir la permanència, aquesta vegada davant el tercer classificat, el Fraikin Granollers, a qui li va sobrar la segona part per endur-se la victòria. En el seu últim partit a casa de la primera volta, l'equip taronja va tornar a cometre els mateixos errors: pèrdues de pilota en atac i massa concessions en defensa, el que va aprofitar el seu rival per anar-se'n al descans amb una renda de sis punts, diferència que el Toledo no va poder resoldre en el segon temps.

Els toledans van sortir concentrats al camp i en el minut quatre el lluminós reflectia un avantatge de tres gols per als locals, però, això només va ser un miratge. El tècnic visitant, Manolo Cadenas, va decidir ajustar la defensa, i va obligar el Toledo a llançar des de l'exterior, la seva assignatura pendent aquesta temporada.

Així, després d'una pèrdua de pilota d'Ivanovic en atac, el pivot Grundsten en una contra va aconseguir empatar el partit i, encara que el Toledo encara es va mantenir viu, un parcial de 5-0 dels visitants els va col.locar amb una renda de quatre gols ( 07/11) en el minut 17.

El Toledo, lluny de rendir-se, ho va intentar de nou però les intervencions del porter visitant Ohlander van acabar definitivament amb la seva esperança i, després d'un nou parcial de 4-0, l'equip vallesà va sentenciar el partit abans de marxar al descans (11-17) .

A la segona part, el Fraikin Granollers va sortir relaxat, amb l'únic objectiu de conservar la seva renda, mentre el tècnic local Jordi Liébana es va decantar per utilitzar una defensa 3:3, que li va servir perquè els visitants no ampliaran el seu avantatge.

No obstant això, els fantasmes van seguir perseguint un Toledo que continuo amb pèrdues de pilota i només va sumar des dels set metres i amb algun contraatac que va materialitzar Quique Plaza. Amb un resultat final de 24-29, l'equip vallesà es va dur dos nous punts que li permeten seguir de prop els dos grans de la taula, mentre que el Toledo va tornar a deixar escapar una oportunitat d'or per aconseguir la permanència.