LLIGA ASOBAL
Esports 25/10/2014

El Granollers segueix intractable i suma una nova victòria (25-26)

L'equip de Carlos Viver ha guanyat a domicili el Pont Genil i suma set victòries consecutives

Gonzalo Romero
Grundsten celebrant un gol / XAVIER SOLANAS

BarcelonaEl Fraikin Granollers està signant un inici de lliga senzillament brillant. Aquesta tarda, el conjunt que dirigeix Carlos Viver ha superat a domicili el Pont Genil (25-26) i ha sumat la setena victòria consecutiva en la Lliga Asobal. Els vallesans, a més, segueixen invictes en la competició estatal.

El partit disputat a la pista andalusa, però, no ha sigut gens fàcil. Els homes de Barbeito, amb un gran 'Chispi', que sembla estar vivint una segona joventut, i un fort Rafa Baena en la línia dels sis metres, han estat a punt d'aconseguir els dos punts.

Després de més de 15 minuts amb tots dos conjunt empatats, el Granollers ha pres l'accelerador i ha obert una petita escletxa en el marcador (5-7). Els vallesans, que han estat més encertats en atac i en tasques defensives en el primer temps que el seu rival, han arribat al descans amb un bon 9-12 a favor.

Sense Álvaro, sense idees

El conjunt andalús, a la represa, ha capgirat el partit en quatre minuts. Gràcies a una defensa mixta sobre Álvaro Ruíz, l'equip entrenat per Barbeito ha aconseguit un parcial 4-0 i s'ha posat per endavant en el marcador trenta minuts després (16-15).

Llavors, Carlos Viver, que ha demanat temps mort, ha ajustat el joc del seu equip, que ha reaccionat de la mà de Ferran Solé (17-19). L'esquerrà, tot i actuar d'extrem des que és jugador del primer equip vallesà, està brillant en la posició de lateral aquest curs.

Els visitants, però, no han sabut gestionar el seu avantatge i, fruit de les aturades del porter del Pont Genil i de les seves errades en el llançament, han vist com els andalusos s'han tornat a posar per endavant en el marcador (23-21 minut 21).

Amb aquest resultat, el porter suplent del conjunt vallesà, Gerard Forns, ha aturat un penal a Rafa Baena. L'acció del jove jugador del filial ha sigut l'origen de l'empenta final del Granollers, que ha aconseguit arribar a l'últim minut amb 25-25 en el marcador.

A falta de 30 segons, Álvaro Ruíz, que sempre està on la situació el demana, ha anotat el definitiu 25-26. "Sabíem que seria un partit molt complicat. Hem aconseguit una victòria molt treballada davant un equip que la temporada passada ens va guanyar aquí", ha comentat David Resina instants després del matx.