HANDBOL
Esports 24/04/2011

Les aturades de Saric donen vida al Barça Borges davant el Kiel (27-25)

El Barça Borges haurà de guanyar o perdre per menys de dos gols a Kiel si vol estar a la final a quatre de la Lliga de Campions a Colònia

David Jover

BarcelonaEl més important s’ha aconseguit. Tot i no disputar el seu millor partit, el Barça Borges ha pogut superar el THW Kiel i es jugarà a Alemanya el passi per a la Final Four de la Lliga de Campions. El partit, gràcies a l’ambient, ha estat una gran festa de l’handbol.

El conjunt de Xavi Pascual ha tingut un partit amb dues cares. La de la primera meitat, on el joc i les errades han estat una constant, i la de segona, on a partir de les aturades de Saric tothom l'equip ha crescut.

Rutenka ha estat l’home que ha marcat la diferència en el moment més complicat. El lateral blaugrana ha agafat les regnes quan el Barça perdia de quatre, 11-15, minuts abans del descans i amb els seus gols ha fet que els catalans remuntessin i marxessin al descans tan sols un per sota. Però no s'ha acabat aquí. A la represa, amb la seva rauxa ha contagiat també a Saric, que en el segon temps ha fet deu aturades de mèrit per aturar els atacs dels alemanys.

Arran de la millora del conjunt el Barça s’ha situat tres amunt, 27-23, a falta de quatre minuts per acabar, però els de Pascual no han sabut mantenir la renda i s’han deixat marcar dos gols en el darrer minut que poden valer una eliminatòria. De marxar a Alemanya amb quatre gols de renda s’ha passat a vèncer per dos gols, cosa que complica el passi per a la final a quatre de Colònia.