Handbol
Esports 16/03/2011

El Barça Borges té una dura prova davant l'Amaya Sport Sant Antonio

Els catalans, líders i invictes de l'Asobal, superen per dues victòries al vigent campió, el Ciudad Real, i depenen d'ells mateixos per ser campions

Redacció
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça Borges.

BarcelonaEl Barça Borges, líder de la competició, se sotmetrà a una dura prova amb la visita al Palau de l'Amaya Sport Sant Antonio.

El Barça intentarà prosseguir la seva immaculada trajectòria en la Lliga Asobal, on compten tots els seus partits amb victòries, davant d'un Sant Antonio que ja va posar en nombrosos problemes als blaugrana a Pamplona.

Allà els catalans van aconseguir la seva victòria més apurada de la temporada fins al moment gràcies a un gol en els últims segons de l'extrem dret Albert Rocas, que va signar el definitiu 25-26 per els blaugrana.

El jove grup que dirigeix Juanto Apezetxea tindrà molt difícil repetir aquesta actuació al Palau Blaugrana, donat l'irregular comportament dels navarresos lluny de casa, on han estat incapaços de puntuar en els quatre partits que han disputat en pista dels vuit primers classificats.

L'Amaya Sport Sant Antonio intentarà trencar aquesta estadística amb el concurs del lateral serbi David Rasic, màxim golejador dels navarresos, que tornarà a la convocatòria, un cop superats els problemes a l'esquena que li van impedir jugar davant l'Alcobendas.

stats