Handbol
Esports 22/03/2011

El Barça anuncia que no renova el contracte d'Iker Romero, que jugarà a Berlín la temporada vinent

Ho ha anunciat Enric Masip, secretari de la secció, i el propi jugador. Romero ha fet públic el seu compromís amb el Füchse Berlín, de la lliga alemanya, per tres anys

Martí Molina
2 min
Iker Romero.

BarcelonaEl Barça Borges ha fet públic aquest dimarts que no renovarà el contracte d'Iker Romero. Ho ha anunciat el secretari tècnic de la secció, Enric Masip, en una roda de premsa on també hi ha assistit el jugador de Vitòria; a més d'Eduard Coll, directiu responsable de l'handbol blaugrana.

"Marxo trist per anar-me'n, perquè m'hagués agradat retirar-me aquí; però me'n vaig feliç a Berlín perquè és un bon contracte", ha dit el jugador, que també ha assegurat que "m'hagués rebaixat la fitxa a la meitat" per poder seguir a la disciplina blaugrana. I és que després que el club li comuniqués al desembre que no li allargaria el contracte, Romero també ha desvetllat aquest dimarts que el seu proper destí serà a Alemanya, al Füchse Berlín.

De la seva banda, Enric Masip ha explicat que la marxa del jugador respon únicament i exclusiva a qüestions de planificació de l'equip de cara al futur.

Iker Romero, que ha estat acompanyat dels seus companys de vestidor, ha assegurat que el seu pas pel Barça "ha estat un somni" i que tan sols li queda el retret de "no haver pogut acabar com volia, retirant-me aquí i acabar amb la meva samarreta amb el número 18 penjada al costat de la de Barrufet", ja que "no hi havia ni contractes, ni diners, ni altres clubs que ho poguessin pagar".

"Vull donar les gràcies al club per aquests vuit anys. Barcelona ha estat la meva segona casa, perquè tothom m'ha tractat molt bé. S'entén que el Barça és més que un club quan hi ets a dins", ha assegurat Romero, que també ha tingut un record per Valero Rivera -present a l'acte-, a qui li ha agraït que el fitxés quan tenia 23 anys.

El nou equip del jugador, el Füchse Berlín, ocupa la tercera posició a la primera divisió alemanya. "Que ningú no es pensi que vaig allà a jubilar-me, aniré a guanyar-ho tot i a donar el màxim de mi, com sempre he fet", ha afegit.

Iker Romero deixarà el Barça després de vuit anys en els que ha alçat un total de divuit títols, i que a final d'aquesta temporada poden arribar als vint-i-un (l'equip és primer destacat a la Lliga, pendent de jugar la Copa del Rei i classificat pels vuitens de final a Europa).

stats