Mundial 2011
Esports 17/01/2011

Important victòria de la selecció estatal contra Alemanya (26-24)

La selecció de Valero Rivera ha aconseguit aquesta tarda una important victòria que assegura virtualment passar ronda amb dos punts

Pascal Hens, contra la defensa espanyola.

KristianstadLa selecció espanyola que entrena Valero Rivera ha aconseguit aquesta tarda una important victòria contra Alemanya (26-24) al Mundial d’Handbol de Suècia. La victòria assegura al combinat estatal, que virtualment ja és a la segona fase, passar ronda amb dos punts.

Els següents rivals seran Egipte (demà) i França (dimecres), la gran favorita a revalidar el títol de campió del món.

Espanya, 26: Sterbik; Rocas (3), Gurbindo (3), Garabaya (-), Viran Morros (-), Cañellas (1) y Juanín García (5, 1p) -equip inicial- Hombrados (ps), Roberto García (1), Maqueda (-), Raúl Entrerríos (1), Chema Rodríguez (-), Alberto Entrerríos (2), Romero (5p), Ugalde (-) i Aguinagalde (5)

Alemanya, 24: Bitter; Sprenger (3), Glandorf (4), Haass (2), Hens (2), Gensheimer (4) y Preiss (1) -equip inicial- Heinevetter (ps), Pfahl (2), Kraus (2p), Christophersen (-), Kaufmann (-), Klein (2), Roggisch (-) i Heinl (2)

Marcador cada cinc minuts: 2-2, 4-5, 5-7, 8-8, 11-10 i 13-13 (descans) 15-15, 17-18, 18-19, 18-21, 23-21 i 26-24 (final).

Àrbitres: Olesen i Pedersen (Dinamarca).

Incidències: Uns 3.500 espectadors al Kristianstad Arena.