HANDBOL
Esports 10/05/2012

El tècnic del Fraikin Granollers, Manolo Cadenas, anuncia que no seguirà al club el curs vinent

Després de tres anys, el tècnic deixa el club vallesà. Cadenas assegura que no té cap oferta per l'any vinent, però que li agradaria "conèixer altres campionats"

Efe
1 min
Manolo Cadenas, entrenador del Fraikin Granollers / BMGRANOLLERS.CAT

GranollersEl tècnic del Fraikin Granollers, Manolo Cadenas, després de tres temporades al capdavant del conjunt català, no continuarà la temporada que ve a l'entitat vallesana, segons que ha confirmat aquest dijous l'entrenador.

"Aquest serà el meu últim any al Granollers, no seguiré aquí la temporada vinent", ha dit Cadenas, hores abans del partit contra l'Ademar Lleó, equip al que va dirigir durant onze anys.

Manolo Cadenas, després de tres temporades en el club vallesà, finalitza contracte al final d'aquesta temporada i, en principi, no té intenció de renovar el seu compromís, segons que ha explicat el propi tècnic. Malgrat que el Fraikin Granollers té interès en què Manolo Cadenas continuï, el tècnic veu molt difícil la seva continuïtat.

La situació econòmica del club vallesà, que es repeteix en altres entitats, resulta determinant. "Actualment està malament a tot arreu i l'handbol no és diferent. A Espanya cada vegada està pitjor", ha comentat. Amb aquesta afirmació, el tècnic lleonès deixa clar el seu interès a entrenar en altres lligues europees. "Realment em sembla motivant poder conèixer altres campionats i no dic que no a la possibilitat de fer-ho. Ja veurem", ha afirmat.

Cadenas, de tota manera, no ha confirmat que tingui algunes ofertes per a la temporada que ve ni de l'handbol espanyol ni de l'estranger: "A veure què surt. Ara encara no sé res".

stats