CHAMPIONS HANDBOL
Esports 20/02/2011

El Barça Borges es deixa les possibilitats de ser segon a Alemanya (38-38)

El Barça Borges no ha pogut vèncer a la pista del Rhein-Neckar quan en els darrers minuts ho tenia tot de cara i perd l'average particular amb el conjunt alemany

David Jover
Oneto intenta el llançament

BarcelonaHa estat un partit de contrastos. Una primera meitat molt justa, tirant a dolenta, i una segona sublim en defensa i molt efectiva en atac. De la mà de Danjel Saric i Iker Romero els homes de Xavi Pascual han pogut remuntar un partit que semblava perdut al minut 20', quan els catalans perdien per vuit gols (18-10). Per sort, a la segona meitat la mentalitat i la agressivitat ha estat diferent i el Barça ha pogut millorar la seva imatge.

No s'ha pogut assolir la segona plaça del grup. Només calia guanyar d'un gol en cas d'un marcador superior als 31 gols. Gràcies a la feina d'Iker Romero els blaugrana han estat a un pas d'aconseguir-ho (36-38), però en els darrers dos minuts s'han deixat empatar i no han pogut fer res més que sumar un punt després d'haver jugat una de les millors segones parts de tota la competició.

Una de les claus per no assolir el triomf ha estat la rèmora de vuit gols del primer temps que ha arrossegat el conjunt blaugrana, que ha despertat massa tard, i també la polèmica decisió final presa pel delegat de l'EHF, que no ha donat per vàlid un gol de Víctor Tomàs que sí ha estat dins de temps, ja que quan la pilota ha entrat a dins de la porteria encara restava menys d'un segon per acabar.

Fitxa tècnica:

38-Rhein Neckar Lowen (22+16): Szmal (Fritz, m.47); Cupic (5), Stefansson (2), Myrhol (9), Lund (-), Bielecki (3), Gensheimer (15, 5 p.), set inicial, Schmid (2), Roggisch (-), Sesum (1) i Gunnarsson (1).

38-Barcelona Borges (17+21) Saric (Sjostrand (m. 8 a 17); Rocas (1), Nagy (2), Noddesbo (3), Jernemyr (-), Raúl Entrerríos (6), Ugalde (3) -set inicial-, Rutenka (2, 1p.) Igropulo (4), Sarmiento (-), Oneto (1), Sorhaindo (2), Iker Romero (10, 6p.), Víctor Tomás (3) i Juanin (1).