Handbol
Esports 19/07/2012

El San Antonio renuncia a l'ASOBAL després de quedar-se sense patrocinador

El club navarrès ha comunicat la decisió en una conferència de premsa on també ha explicat que va negociar amb una empresa però que finalment es va fer enrere

Efe
1 min

PamplonaEl president del San Antonio, Doroteo Vicente, ha anunciat aquest dijous que l'equip navarrès renúncia a jugar la temporada a la Lliga Asobal, davant la impossibilitat de trobar un patrocinador amb qui afrontar el cost econòmic que suposa estar en l'elit de l'handbol espanyol.

En una conferència de premsa, en què ha estat acompanyat pel director del club Jose Mari Heras, Doroteo Vicente –visiblement emocionat– ha confessat que fins a l'últim moment han esperat una resposta positiva d'una empresa navarresa, que no ha volgut revelar, però que finalment s'ha fet enrere.

"Hem fet un grandíssim esforç per seguir a l'Asobal" i per trobar el patrocinador però "no hem pogut aconseguir-ho", ha explicat el dirigent de l'equip navarrès d'handbol amb més títols de la història.

Aquesta no és la primera vegada que han de renunciar a la màxima categoria, que ja es va haver de fer fa 19 anys, una situació que es va superar per arribar anys després a la cotes d'èxit més altes del club, que es va proclamar campió de la Lliga i d'Europa.

Tot i que renuncia a jugar a l'Asobal, el club té la intenció de mantenir l'equip a Primera Nacional i no desaparèixer, encara que és un assumpte que tractaran en una propera assemblea de la societat esportiva.

Per a aquesta nova etapa, el San Antonio havia signat un contracte amb el tècnic navarrès Iñaki Aniz, qui finalment no s'incorporarà, en no trobar patrocinador.

stats