HANDBOL
Esports 25/08/2012

El Barça Intersport negocia amb l'Atlètic de Madrid per Arpad Sterbik

El club blaugrana negocia amb el porter de l'Atlètic de Madrid la seva arribada a Barcelona, però el club matalasser no està disposat a perdre'l

Ara
1 min
Arpad Sterbik

BarcelonaArpad Sterbik (1979) és molt a prop de ser nou jugador del Barça Intersport la propera temporada. Des de fa setmanes el club blaugrana negocia amb el jugador i l'Atlètic de Madrid la seva incorporació, que podria fer-se efectiva en els propers dies. En cas que no s'arribi a un acord [el Barça hauria de compensar el club madrileny econòmicament] Sterbik arribarà al Barça el 2013. De moment, però, l'acord sembla complicat perquè el conjunt madrileny no vol cedir.

El porter d'origen serbi però internacional amb Espanya està considerat un dels tres millors porters del món i completaria la millor porteria d'Europa amb Daniel Saric, també dins d'aquesta llista des de fa un parell de temporades. L'exigència que hi ha al Barça, i el fet que els catalans acaben disputant molts partits durant la temporada, no fa perillar la presència de Saric a l'equip.

Sterbik, que porta vuit anys a Espanya (set al Ciudad Real i un a l'Atlètic de Madrid) podria completar una gran trajectòria sumant-se al Barça de Xavi Pascual en els propers dies o mesos.

stats