HANDBOL
Esports 21/03/2012

Viran Morros dóna la victòria sobre la botzina al Barça Intersport (27-28)

El Cuatro Rayas ha sortit disposat a venjar-se del partit de semifinals de la Copa del Rei, però en l'últim minut Viran Morros ha desfet l'empat

ValladolidViran Morros s'ha convertit en el gran protagonista del partit entre el Cuatro Rayas Valladolid i el Barça Intersport en l'aprofitar una greu errada de Cutura en l'última possessió del partit, amb un empat a 27, per concedir la victòria al conjunt blaugrana.

El quadre local ha sortit disposat a prendre la revenja del partit de semifinals de la Copa del Rei. Sabia què havia de fer i, des del primer minut, s'ha centrat en això, amb una gran defensa, culminada a la perfecció amb Sierra a la porteria i un joc ofensiu organitzat. El Barça també arribava a Valladolid amb la lliçó ben apresa i era molt conscient que no podia fer concessions si no volia patir com li va passar a Torrevieja.

Però els jugadors de Pastor, ben tancats en la seva àrea, amb una intensa defensa, han anat fent a poc a poc amb els comandaments del partit, el que ha derivat en un 10-7 que ha obligat Xavi Pascual a demanar el primer temps en el minut 29, per impedir que els val·lisoletans ampliessin més la renda abans del descans.

El Cuatro Rayas ha disposat de l'última possessió, per intentar obtenir quatre gols de diferència abans del descans, però no ha pogut materialitzar l'acció ofensiva, a causa d'un error de Cutura, i Víctor Tomás ha aprofitat per aproximar-se més al marcador (10-8).

El Barça ha sortit a totes en la segona part, disposat a canviar el curs del partit i, sota la direcció de Raúl Entrerríos, ha sabut aprofitar cada error local, ja que els ha costat assentar-se defensivament, per donar la volta al marcador en només sis minuts (14-15), de manera que Pastor ha hagut de demanar molt aviat el primer temps mort de la segona meitat.

La qualitat del blaugrana Nagy, al costat de la bona direcció d'Entrerríos, que ha sabut moure bé els seus companys, ha impedit els locals que poguessin reprendre les regnes, de manera que han continuat a remolc d'un Barça molt seriós en defensa. Però el Cuatro Rayas ha tornat a demostrar que la persistència té els seus fruits i el treball d'equip ha fet que a falta d'un minut el partit estigués empatat a 27.

Sierra ha fet el més difícil, aturar un gol clar a Ugalde i, amb l'última possessió en mans del Cuatro Rayas, de nou un error en la passada de Cutura l'ha aprofitat Viran Morros, que ha establert el definitiu 27-28.

Fitxa tècnica:

27- Cuatro Rayas Valladolid (10+17): Sierra, Krivokapic (2), Romero (6), Gurbindo (5), Joli (1), Cutura (3), Nikcevic (6), Asier Antonio (-), Ávila (1), Alexis Rodríguez (-), Alonso (2), Tokic (-) i Eilert (1).

28- FC Barcelona Intersport (8+20): Saric, Noddesbo (2), Víctor Tomás (4), Nagy (7), Ugalde (4) Jermenyr (-), Morros (1), Sarmiento (3), Aguirrezabalaga (2), Rutenka (-), Sorhaindo (1), Igropulo (-) i Entrerríos (4).

Parcial cada cinc minuts: 2-1, 3-3, 4-5, 5-6, 6-6 i 10-8 (descans); 14-13, 17-17, 19-21, 21-23, 23-25 i 27-28 (final).

Àrbitres: Álvarez Mata (basc) i Bustamante López (navarrès). Han exclòs dos minuts a Nikcevic (min.17) i Alonso (min.34), del Cuatro Rayas, i a Igropulo (min.22) i Morros (min.40 i 50), del Barça.

Incidències: Partit corresponent a la 22a jornada de Lliga Asobal.