Barça Borges
Esports 05/05/2011

Xavi Pascual renova amb el Barça Borges d'handbol fins al 2013

L'entrenador acabava el contracte el 30 de juny, i el club li allarga la confiança dues temporades més. Va agafar el primer equip el febrer de 2009, quan va substituir Manolo Cadenas

Redacció
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça Borges.

BarcelonaL'entrenador del FC Barcelona Borges, Xavi Pascual, i el club han arribat a un acord per allargar el seu contracte fins a la fi de la temporada 2012/13. Pascual finalitzava el seu vincle contractual a la fi de l'actual temporada.

L'anunci de l'acord amb Xavi Pascual l'ha fet el portaveu de la junta directiva del club, Toni Freixa, a la compareixença posterior a la reunió de la junta celebrada dimecres a la tarda.

Xavi Pascual, que havia estat jugador del club, va tornar a la disciplina blaugrana la temporada 2005/06 com a entrenador de porters. Va combinar aquesta tasca amb la coordinació de l'handbol formatiu del club. La temporada 2008/09 va esdevenir entrenador ajudant del primer equip i arran de la destitució de Manolo Cadenas va ser nomenat primer entrenador.

Pascual va ser nomenat primer entrenador el dia 9 de febrer del 2009 i va fer el seu debut l'endemà en un Barça Borges-Keymare Almeria al Palau Blaugrana.

stats