HANDBOL
Esports 25/04/2011

Xavi Pascual: "Els responsables de l'ASOBAL no han actuat bé"

El tècnic del Barça Borges, emprenyat per la programació del partit d'aquest dimarts contra el Ciudad Real, 48 hores després del xoc europeu contra el Kiel

Efe
2 min

BarcelonaL'entrenador del FC Barcelona Borges, Xavi Pascual, ha assenyalat que l'ASOBAL "no ha actuat com hauria d'haver-ho fet", en relació amb la programació del partit d'aquest dimarts contra el Ciudad Real, 48 hores després del xoc continental contra el Kiel.

Al Barça li va la Lliga amb un empat o una victòria al Quijote Arena, pel que entén que se li ha programat al Barça un partit gairebé seguit després del xoc intens contra el Kiel. "Jo sóc entrenador i em decideixo a entrenar, amb els meus encerts i amb els meus errors. Un tema com aquest correspon a la gerència, a la secretaria tècnica o a la directiva, però opino que l'ASOBAL no ha actuat com hauria d'haver-ho fet", ha assenyalat.

Després del duríssim partit d'aquest diumenge de quarts de final de la Lliga de Campions davant el Kiel (27-25), la plantilla, amb diversos jugadors tocats, amb prou feines ha pogut realitzar una hora d'entrenament aquest matí i Pascual gairebé no ha pogut preparar el partit de Ciudad Real. El partit de dimarts, a més, arribarà cinc dies abans que el xoc de tornada a Kiel on els blaugranes hauran d'intentar mantenir una renda de dos gols si volen estar en la Final a Quatre de Colònia.

"Aquest partit arriba enmig d'una eliminatòria europea decisiva i ahir vam jugar al màxim del nostre rendiment i demà hem de fer-ho novament si volem guanyar", ha comentat el tècnic. Pascual ha afegit que el Barça anirà a guanyar. "Una altra cosa és que no juguem millor que el nostre rival per la dificultat de la pista, pel seu bon moment de joc. Som dos equips que ens coneixem moltíssim i en aquest moment no tinc molt clares les claus per poder-los superar", ha raonat.

"No podem canviar el nostre model de joc i no ho farem demà, però repeteixo que no s'entén absolutament com això pot passar perquè va en contra de tot, de l'espectacle i de la pròpia coherència. Penso que els responsables haurien de pensar les coses abans de decidir-les", ha apuntat.

Pascual ha finalitzat indicant que moralment aconseguir demà el títol de Lliga "ens ajudaria davant el partit de diumenge, però veurem el que passa perquè gairebé no hem pogut entrenar ni preparar el partit i jugarem sense poder fer-ho. Segueixo sense poder entendre tot això".

stats